Home > Uncategorized > Een frisse onderbroek is niet vanzelfsprekend

Een frisse onderbroek is niet vanzelfsprekend

Uit een Brits onderzoek blijkt dat Engelsen niet allemaal frisse gewoontes hebben.

1 op de 10 Britten draagt 3 dagen dezelfde onderbroek,  5% gaf zelfs toe de onderbroek binnenstebuiten te keren. Uit hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat mensen hun ongewenste geuren verdoezelen. Ze gebruiken parfum om hun lingerie beter te laten ruiken.

De telegraaf deed zelf een enquête onder de bezoekers van hun site en kwamen tot de conclusie dat 10% van hun lezers niet elke dag een schonen onderbroek aantrekt. Zouden wij Hollanders ook zulke viezeriken zijn? Ik hoop van niet! Mijn klanten in ieder geval niet aangezien onze Sloggi-slip verkoop enorm is.

Voor de slip is het misschien niet fris, maar voor de bh geldt hetzelfde!

Ooit schreef ik in mijn column Paskamer geheimen in de Big is Beautiful nr 26 een stukje hierover. Blijkbaar lag dit erg gevoelig en ik kreeg ik een paar boze mailtjes over mij heen. Ik vermoed dat een vrouw niet altijd in de gaten heeft dat haar bh ruikt, het is haar eigen geur. Maar als verkoopster herken je de geur van oud zweet van verre. Hier in de winkel noemen wij dat gekscherend “Wortelstampot parfum”.


Maar wat belangrijker is: voor het behoud van de bh is het het beste om deze na 1 of 2 dagen gedragen te hebben, in een sopje te wassen. Elastiek wordt namelijk aangetast door de zuurgraad van het zweet. Je bh lubbert dan veel sneller uit.

Pas las ik een onderzoek dat diep bedroevend was. 9% van de vrouwen doet dagelijks een schoon exemplaar aan. 59% draagt de bh twee tot drie dagen. Van de ondervraagden deed 10% zelfs vier a vijf dagen met een beha. Tieners winnen de hoofdprijs: 14% draagt dit kledingstuk langer dan een week.

Ik blijf me verbazen!

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: